Feestcommissie 2021- 2022

Lieve leden en geïnteresseerden,

Wij stellen ons graag voor als de feestcommissie van S.V. Cura 2021-2022. Onze commissie bestaat uit 6 enthousiaste verpleegkundigen in opleiding, die naast het studeren om zich ook bezighouden met het organiseren van borrels en feestjes voor de lieve leden van S.V. Cura.

Als feestcommissie zijnde organiseren wij normaliter elke maand een borrel in ons stamcafé de Tapperij. Aan deze borrels is vaak een thema inclusief dresscode verbonden. We vinden het dan ook erg leuk om zelf groots uit te pakken met onze outfits en te zien dat anderen dit ook doen. Naast de borrels organiseren we ook ieder jaar een extra feest en als klap op de vuurpijl aan het eind van het studiejaar een kroegentocht. In verband met de huidige COVID-19 maatregelen worden deze borrels online georganiseerd, dit vraagt wat creativiteit maar zorgt wel voor leuke evenementen.

De vergaderingen vinden eens in de twee weken plaats, indien de COVID-19 maatregelen dit toelaten zitten we bij elkaar en anders vinden deze vergaderingen online plaats. Naast het vergaderen over de borrels en activiteiten is dit vooral een plek om gezellig samen te komen en leuke, meestal sterke, verhalen te delen. Het doel van de feestcommissie is om ervoor te zorgen dat elke borrel een groot succes wordt waar alle verpleegkundigen in spé zich welkom voelen en een gezellige tijd hebben.

Wij hopen jullie dan ook allemaal te zien op de aankomende (online) borrels om er samen met ons een leuke tijd van te maken. Als je een vraag hebt, een leuk idee voor een borrel of een gezellig praatje wil maken schroom dan niet om een van ons aan te spreken.

Liefs de feestcommissie 2021-2022

Puck, Julia, Femke, Rianne, Milou en Pernille

feestcie.JPG