Lustrumcommissie 2021-2022

Dag lieve leden,

Wij zijn de lustrumcommissie! Onze commissie bestaat uit zeven commissieleden.
Aan ons zeven is het de grote eer om het tweede lustrum van S.V. Cura te mogen organiseren. Een lustrum is een periode van vijf jaar of het vieren van het einde van een periode van vijf jaar. Het tweede lustrum betekent dus dat wij de tiende verjaardag van S.V. Cura vieren! Afgelopen jaar kon wegens COVID-19 het lustrum niet doorgaan, deze is verplaats naar dit jaar.

Als commissie zullen wij in april 2022 een lustrumweek organiseren. Een week lang met leuke activiteiten, borrels en een waardig eindfeest! Hoe deze week er precies uit gaat zien en nog belangrijker, wat het thema is zullen wij later dit jaar bekend maken. Ook rondom de lustrumweek zullen wij garant staan voor leuke activiteiten die verbonden zijn met het lustrum en natuurlijk de vereniging zelf!

We hopen dat we tegen de tijd van de lustrumweek niet meer in de pandemie van COVID-19 zitten en dat we alle activiteiten, feesten en borrels kunnen doen zonder restricties. Mocht dit niet zo zijn, niet getreurd, we verzinnen voor alle restricties wat moois en zullen ons zonder uitzondering houden aan de richtlijnen van de overheid.

Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien, tot die tijd, stay safe, en we keep you posted!

Liefs,

De Lustrumcommissie

Yvar, Sanne, Wiebe, Thom, Zoë, Iona en Esther.

lustrumcie.JPG