Promotiecommissie 2021-2022

De promotiecommissie, ook wel de promo genoemd door andere commissies, doet verschillende dingen. Ten eerste zorgen er natuurlijk voor dat alle evenementen die commissies en het bestuur plannen gepromoot worden. Wij maken alle posters die jij vervolgens voorbij ziet komen op de sociale kanalen van Cura. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de site goed onderhouden wordt en dat jij je probleemloos kan inschrijven voor de activiteiten.

Naast maken van super toffe posters, het beheren van de sociale kanalen en de site zijn wij ook altijd bij alle activiteiten en feestjes aanwezig. Gewapend met de camera zullen wij alles op de gevoelige plaat vastleggen waarna wij deze natuurlijk op de site posten zodat jij in alle rust vanaf de bank kan nagenieten.

De promotiecommissie, komt regelmatig samen om te vergaderen. Meestal zien wij elkaar om de week, afhankelijk van de drukte die wij als commissie ervaren. Als wij vergaderen eten wij vrijwel altijd samen en maken we er een gezellige avond van.

Heb jij een leuk idee voor de ons? Laat je ideein de ideen bus achter. Voor verdere vragen mag je ons ook altijd mailen (promotiecommissie@svcura.nl) of spreek ons aan tijdens een activiteit of borrel!


Tot snel!

Promotiecommissie 2021-2022

Wendy, Famke, Demi en Ilse.

promo.jpg