Promotiecommissie 2022-2023

Wij zijn de promotiecommissie, ook wel de promo genoemd door andere commissies. Met zijn vijven zorgen wij voor de mooiste kiekjes van jullie tijdens borrels en activiteiten. Om te promoten maken wij bijpassende posters. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de sociale kanalen van Cura en zorgen ervoor dat de website goed wordt onderhouden. Tot slot ontwerpen wij elk jaar leuke merchandise voor de vereniging. 

Wij komen regelmatig samen om te vergaderen. Meestal zien wij elkaar elke week, dan vergaderen wij de ene week en in de andere week doen wij iets gezelligs. Als wij vergaderen eten wij vrijwel altijd samen of we gaan samen naar een Cura borrel. 

Kort samengevat, de promo is een commissie waar je veel creativiteit in kwijt kan en je hebt veel vrijheid daarin. Verder werk je veel samen met de andere commissies en bestuur. 

Heb jij een leuk idee voor bijvoorbeeld de sociale kanalen van Cura of een ander creatief idee? Stuur ons dan een mailtje of stuur een DM op instagram (promotiecommissie@svcura.nl en @s.v.cura) of spreek ons aan tijdens een activiteit of borrel! (degene met een camera in de hand ;) )

Tot snel!

Promotiecommissie 2022-2023

Leora, Roos, Famke, Wendy en Ilse 

promo_22_23.jpg