Reiscommissie 2021- 2022

De reiscommissie bestaat dit jaar uit zes hartstikke enthousiaste leden van Cura uit verschillende studiejaren die zich dit jaar zullen inzetten om de allermooiste studiereis te organiseren tijdens je studententijd.


De reiscommissie organiseert ieder jaar een buitenlandse reis voor zowel leden als niet-leden. De reis kan door heel Europa plaatsvinden en begint natuurlijk bij de organisatie hiervan. De reiscommissie is verantwoordelijk voor het uitzoeken van een gave locatie, het vervoer, de promotie, het eten en alle activiteiten die tijdens de reis georganiseerd worden. Iedereen heeft binnen de commissie andere sterke kanten en het organiseren van de reis kent vele aspecten waarin men zich binnen deze commissie kan ontwikkelen. Wij vergaderen één keer in de twee weken op maandag. Zodra de maatregelen rondom COVID-19 verbeteren, zijn wij van plan om ook buiten het vergaderen veel leuke dingen te doen, zoals naar de Cura borrels gaan en stappen.

Ook dit jaar zal de reis natuurlijk weer fantastisch worden, de datum en inschrijf regelingen zullen later bekend gemaakt worden via onze Instagram en de S.V. Cura site. Wij hopen allemaal dat jullie mee gaan op de reis want dit is iets wat je niet wil missen! Heb jij een vraag voor de reiscommissie? Stuur dan een mailtje.


Liefs de reiscommissie 21/22


Roos, Leora, Milou, Marlies, Carmen en Melanie


reiscie.JPG

Onze sponsoren