Hanzehuis Valentijn Special

14 feb. 2018 10:00 - 16:00

Hanzehuis Valentijn Special

Lieve (niet)-leden,

Binnenkort is het Valentijnsdag, dit weten jullie natuurlijk al omdat jullie al weken zitten te peinzen over wat jullie hier nou mee moeten. Laat nou ook het Hanzehuis op deze Valentijnsdag vallen! Het Hanze Huis wordt georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar ondersteunen wij de drie goede doelen: IMC-weekendschool, Stichting Leergeld en Unify For Uganda.

Wil jij je geliefde of je geheime vlam verrassen? Cura x Explo neemt graag deze last van jullie schouders. Op woensdag 31 januari en 1 februari vanaf 10:00 tot 15:00 zitten wij in de kantine. Hier kan je anoniem of voor de echte waaghalzen een persoonlijke roos sturen naar je (geheime) liefde. Ook kan je je roos via de volgende mail bestellen; intern@svcura.nl. Stuur het mail adres van je geliefde mee.
Wil jij een kaartje bij je roos? Neem deze dan zelf mee bij het bestellen in de kantine of kom deze naderhand brengen in de bestuurskamer. Jou geliefde ontvangt van ons een mailtje dat de roos opgehaald kan worden op de dag van het Hanzehuis.

Neem gepast geld mee!