Care4 Group

care4group_logo_2.png

Werkervaring opdoen in de zorg

Care4 Group helpt verpleegkundigen dé baan te vinden die bij hen past. Aan de start van je opleiding is het vaak lastig te bepalen hoe die eruit ziet. Ervaring opdoen in het werkveld helpt je hierbij. Al tijdens je opleiding kun je werken in de zorg, afhankelijk van welk deel je hebt afgrond binnen de opleiding, kijken we in welke functie je kunt werken. Uiteraard krijg je uitbetaald volgens CAO en tellen je aantal jaren werkervaring mee.

Je leert het zorglandschap goed kennen door te werken binnen verschillende organisaties, doelgroepen en teams. Denk aan ziekenhuizen, gevangenissen, verpleeg-en verzorgingshuizen, thuiszorg, psychiatrie of gehandicaptenzorg. Dit helpt je breed te ontwikkelen en ontdekken waar jij het beste tot je recht komt. Waardevolle informatie voor na je opleiding.


Aan het werk na je opleiding

Na het behalen van je diploma wil je natuurlijk als volwaardig verpleegkundige aan de slag. Ook daar zijn tal van mogelijkheden in, zowel in contractvorm als doelgroep/branche je wilt werken. In een persoonlijk gesprek brengen we in kaart waar jouw werkervaring ligt, wat jouw wensen zijn, waar jouw kwaliteiten liggen en ook hoe jij je verder wilt ontwikkelen. Op basis daarvan krijg je van ons een op maat gemaakt werkaanbod. Ook wanneer je aan het werk bent, kun je bij ons rekenen op begeleiding en coaching vanuit je vaste contactpersoon. Op deze manier kun jij een goede start maken met je loopbaan!

Care4 Group – samen zorg beter maken. https://care4group.nl/


Vacatures

Wil je vast zien wat er aan mogelijkheden is bij de Care4 Group? Neem dan een kijkje op https://care4group.nl/vacatures Vrijblijvend contact opnemen kan altijd met een van de intercedenten uit team noord? Dit kan op 050-5218153 of via regionoord@care4group.nl . Ook in andere delen van Nederland kun je aan het werk. Voor regio oost en midden 038-4555270, regio zuid en west 010-4778140.

care4group_3.png

Onze sponsoren