Talent & Care

logo-talent-care.png

Talent & Care organiseert jaarlijks een BBQ voor de leden van onze vereniging. Tijdens deze gezellige BBQ kun je na het heerlijke smullen van de BBQ informatie verkrijgen- en vragen stellen over Talent&Care. Zij kunnen je helpen met vragen over jouw toekomst als verpleegkundige. Hieronder wat informatie over wie Talent&Care is en wat zij voor jou kan betekenen:

Hallo, wij zijn Talent&Care!

Ben jij student verpleegkunde en wil je graag relevante praktijkervaring opdoen? Wij bieden jou de kans om geld te verdienen en tegelijkertijd te ontdekken hoe jouw toekomstige vakgebied eruitziet.

Wij geloven dat je alleen een goede zorgprofessional kunt zijn als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat daarom bij ons op nummer 1. Dit doen we door het bieden van:

• Continue persoonlijke ontwikkeling
  • Aandacht voor reflectie en ontspanning
  • Relevante en gevarieerde werkervaring
  • Empowering,inspiratie en energie

Tijdens je studie maak je veel keuzes die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze beslissingen zijn soms lastig omdat de praktijk heel erg breed is en je vaak nog onvoldoende weet hoe de praktijk eruitziet. Daarom biedt Talent&Care jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de wereld van de zorg. Je kijkt binnen bij diverse zorgorganisaties en deelt ervaringen met andere studenten verpleegkunde, geneeskunde en farmacie. Werken voor Talent&Care is een waardevolle aanvulling op jouw studie verpleegkunde.

Continue persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden naast je bijbaan scholing en persoonlijke begeleiding. Die stemmen wij af op jouw ontwikkelbehoeften en de bijbaan die jij kiest. Zo doe je een schat aan praktijkkennis en ervaring op en ontdek je al tijdens je studie wat wel en niet bij jou past. Als je na je studie bij Talent&Care wilt blijven werken, kun je instromen in ons ontwikkelprogramma voor verpleegkundigen.

Aandacht voor reflectie en ontspanning. Persoonlijk contact en een goede sfeer vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we elk kwartaal een borrel voor alle medewerkers op ons kantoor in Bussum. Dé kans om in contact te komen en ervaringen uit te wisselen met andere studenten verpleegkunde, geneeskunde en farmacie. Daarnaast ben je altijd welkom om te praten over jouw toekomstplannen en het delen van ervaringsverhalen met onze professionals.

Relevante en gevarieerde werkervaring. Wil je weten welke bijbanen Talent&Care voor jou heeft? Bekijk dan onze vacatures. Weet je nog niet precies welke bijbaan jou het beste voorbereidt op jouw toekomst in de zorg? Neem dan contact op met Thea Prins, People manager bij Talent&Care, en kom langs voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Wanneer je bij Talent&Care aan de slag gaat, zijn onze collega’s altijd bereikbaar om je te coachen en te begeleiden.

Empowering, inspiratie en energie. Tomeloze energie, motivatie en een frisse blik, wie wil dat niet? In de zorgsector kan dat best een uitdaging zijn. Bij Talent&Care begeleiden we jou graag in je ontwikkeling tot vitale zorgprofessional.