Activiteitencommissie 2020-2021

De activiteitencommissie bestaat voor het verenigingsjaar 2020-2021 uit zes leden die de ambitie hebben om de beste activiteiten voor  studievereniging Cura te organiseren. Dit jaar bestaat de commissie uit: Esmee Nicolai, Thomas Vollenhoven, Eva Thalen, Nynke van der Kooi, Willemijn Thoma en Patricia de Groot. 


De activiteitencommissie organiseert normaliter zowel leuke als educatieve activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan een bezoek bij de FPC. Dr. S. van Mesdag kliniek en gastcolleges ter oriëntatie op het toekomstige werkveld. Voor vermaak worden activiteiten zoals een bierproeverij, jump XL en een cocktailworkshop georganiseerd. In de huidige COVID-19 crisis is de activiteitencommissie ook actief, nu alleen wat meer online. Het zoeken naar leuke online activiteiten is een uitdaging waar de commissie zich vol voor inzet.  


Als commissie vinden wij het belangrijk om studenten met elkaar in contact te brengen en verbondenheid te creëren onder studenten van de Academie voor Verpleegkunde. Dit streven proberen wij ook voort te zetten bij het organiseren van online activiteiten, maar we hopen natuurlijk dat wij zo snel mogelijk weer gezellig met zijn allen in de levend lijven een activiteit kunnen organiseren!


Om alle activiteiten rond te krijgen en ideeën te bespreken, vergaderen wij een keer in de twee weken. Tijdens de vergadering worden taken verdeeld, zo wordt er voor gezorgd dat iedereen in de commissie zijn steentje bijdraagt en niemand te veel hooi op zijn vork neemt. Naast de serieuze taken is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo eten wij als commissie vaak samen en drinken we na het vergaderen een biertje samen. 


Hopelijk tot snel bij een (online) Activiteit!

Vragen? Stuur ons een mailtje!

actie_foto.jpg

Onze sponsoren