Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert de uitjes en excursies van Studievereniging Cura. Deze activiteiten zijn zowel studie gerelateerd als niet-studie gerelateerd. Voorbeelden hiervan zijn een bezoekje naar de FPC. Dr. S. van MesdagKliniek, een middag naar de snijzaal en gastcolleges. Daarnaast organiseren we een introductieactiviteit, het kerstdiner, de eind BBQ en nog vele andere leuke activiteiten!

We hebben als commissie een aantal taken, waaronder de verbondenheid onder de studenten van de Academie voor Verpleegkunde stimuleren, maar ook activiteiten organiseren die verdieping en kennis van het vak stimuleren en daarbij het onderhouden van de contacten met de betrokken instanties.

Wij doen dit als commissie door regelmatig met elkaar te vergaderen. Tijdens deze vergadering wordt er gebrainstormd over leuke nieuwe activiteiten en worden taken verdeeld voor de organisatie hiervan. Er komt veel bij kijken bij het organiseren van een activiteit, zoals het contact leggen met de instanties, gastsprekers benaderen of locatie zoeken voor bijvoorbeeld het kerstdiner. Bij al deze activiteiten spelen financiën natuurlijk een belangrijke rol, wat door de penningmeester in onze commissie wordt bijgehouden.

Naast het serieus vergaderen hebben we ook veel plezier met elkaar! We spreken vaak af om voorafgaand aan de vergadering samen een hapje te eten of we gaan samen wat leuks doen. Je leert elkaar in de commissie goed kennen, maar je doet ook tijdens de activiteiten veel nieuwe contacten op met studiegenoten. Al met al een gezellige en leerzame commissie waarbij je veel nieuwe contacten opdoet! 

Activiteitencommissie878.jpg

Onze sponsoren