Activiteitencommissie 2019-2020

De activiteitencommissie bestaat voor het verenigingsjaar 2019 – 2020 uit acht leden die de ambitie hebben om de beste activiteiten voor de studievereniging Cura te organiseren. Door een leuke combinatie van mannelijke- en vrouwelijke leden kan er veel gelachen worden en vult iedereen elkaar goed aan!

Wij organiseren activiteiten die educatief zijn, voor vermaak en ter oriëntatie over het toekomstige werkveld. Dit kan uitlopen tot een bezoekje aan de FPC. Dr. S. van Mesdag kliniek tot aan een gastcollege. Om de spanningen en druk van de studie te ontlasten organiseren wij ook andere activiteiten zoals: bierproeverij, Curling les en nog veel meer om andere te ontmoeten en te ontspannen.

We vinden het belangrijk om middels de activiteiten studenten met elkaar in contact te brengen en om verbondenheid te creëren onder de studenten van de Academie voor Verpleegkunde. Met dit streven proberen wij eenieder te prikkelen om deel te nemen aan activiteiten met als doel om sociale contacten, kennis en interesse in het vakgebied te vergroten.

Als commissie hebben wij de afspraak tweewekelijks gezamenlijk af te spreken en dan proberen wij tijdens deze vergaderingen leuke, nieuwe activiteiten te organiseren. Dit kan geregeld zijn met twee, drie telefoontjes maar het kan soms ook nodig zijn om bij een instantie langs te gaan om hier gezamenlijk afspraken te maken. Door onze taken onderling te verdelen zorgen we ervoor dat niemand te veel hooi op zijn of haar vork neemt en dat het goed te combineren valt naast alle school-verplichtingen. Zo verbreed je je horizon en leer je verantwoordelijkheid nemen en mensen uit het werkveld kennen.

Vragen? Stuur ons een mailtje!

image0-1.jpg