Alumnicommissie 2020-2021​

Halllooo!!

Wij zijn de alumni-commissie en bestaan uit zes enthousiaste (oud-)leden! Wij zorgen ervoor dat iedereen die afgestudeerd is, toch nog activiteiten en borrels van S.V. Cura kunnen meepakken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor alumni om deel te nemen aan de reguliere activiteiten van Cura, mits daar voldoende plek is. Kort gezegd, wij proberen de overgang van studeren naar werken een beetje aangenamer te maken.

De commissie bestaat uit de volgende leden:

Dag Cura-leden,

Een korte voorstelronde van mij als lid van de alumnicommissie. Ik ben Frank, inmiddels 26 lentes jong. Ik ben in 2019 afgestudeerd als verpleegkundige en tijdens mijn studiejaren actief lid geweest binnen de studievereniging. Op dit moment ben ik werkzaam op het Kenniscentrum Ernstig Probleemgedrag (KEP) bij Lentis. We gaan voor een goed resterende jaar als alumnicommissie!

Manon

Hoi allemaal!!

Ik ben Manon, 22 jaar en in februari 2021 afgestudeerd. Vanaf maart zal ik werkzaam zijn in de flexpool van het UMCG. Samen met de andere leden van de alumnicommissie heb ik zin om de alumnicommissie weer op de kaart te zetten!

Ella-Roos

Hoi!! Ik ben Ella-Roos en ondertussen leef ik al 1,5jaar het burgerlijke leven. Momenteel ben ik werkzaam op de COVID afdeling van het UMCG. Naast mijn werk ben ik momenteel veel aan het sporten en breng ik tijd door met mijn familie en vrienden. Ik kijk er naar uit om nieuw leven in de alumni te blazen en ondanks COVID er het beste van te maken.

Maaike

Mijn naam is Maaike, woonachtend in Groningen en in juli 2019 afgestudeerd. Momenteel ben ik werkzaam in het UMCG op de afdeling Traumatologie. Hiervoor heb ik een jaar op het oncologisch dagcentrum gewerkt (ook in het UMCG). Naast werken geniet ik in mijn vrije tijd van sporten en vooral gezelligheid! Vanwege de COVID pandemie is er momenteel helaas weinig te organiseren, maar zodra het kan heb ik zin om alle hardwerkende alumni-leden enthousiast te maken voor onze borrels/activiteiten!

Simon

Ik ben Simon, 22 jaar en ben echt net afgestudeerd! Ik ga binnenkort werken bij het martini ziekenhuis in de flexpool. Naast de alumni commissie zit ik in het bestuur van S.V. Cura. Ik heb ontzettend veel zin om voor de alumni leden leuke activiteiten te gaan organiseren. Tot snel!

Lissa

Ik ben Lissa, 24 jaar en momenteel derdejaars student en druk met het schrijven van mijn scriptie. Naast studeren werkt ik en probeer ik in de huidige tijd nieuwe hobby's uit, met soms een succes en soms een grote ramp.

LastShareCollage.jpg