Hallo lieve leden en andere geïnteresseerden, 

Met veel trots willen wij, de feestcommissie, onszelf aan jullie voorstellen. Wij zijn een commissie bestaande uit 10 dames die naast het fanatieke studeren aan de hbo-v zich bezig houden met organiseren van borrels en feestjes voor de leden van S.V. Cura.

Dit jaar bestaat de feestcommissie uit Vera, Eeke, Ilse, Linda, Gosha, Pien, Marijke, Esmee, Eva en Wieke. Elke maand organiseren wij een borrel in ons gezellige stamcafé de Doos in de Gelkingestraat. Vaak heeft de borrel een thema met dresscode en doen wij ons best om onszelf zo mooi mogelijk in het thema te kleden. We vinden het dan ook altijd super leuk om te zien dat iedereen die op borrels komt er altijd fantastisch uitziet en zich keurig aan de dresscode houdt. Naast de borrels organiseren wij vaak nog een ander feest. Dit jaar hebben we al meerdere leuke borrels gehad! Van zoon goede opkomst en gezellige mensen worden wij heel blij. Dit jaar komen er nog veel meer leuke borrels met thema's en zonder. Wij hebben we zin in!

Onze vergaderingen vinden meestal wekelijks plaats. Dit klinkt serieus en streng maar vergaderen houdt bij ons ook in lekker eten, wijntje erbij en sterke verhalen horen van elkaar. En daarnaast natuurlijk de nodige serieuze zaken die besproken moet worden. De kracht van onze commissie is dat we open naar elkaar zijn en een positieve en gezellige instelling hebben. We vinden het leuk om ervoor te zorgen dat de leden van S.V. Cura naast hun stage, studie en andere studie gerelateerde activiteiten een keer per maand een keer goed los kunnen gaan met andere medestudenten en gezellig bij kunnen praten.

We hopen jullie ook de komende borrels en het gala weer te zien en dat jullie het net zo naar jullie zin hebben als wij. Als jullie vragen hebben, ideeën voor een feest of zin in een gezellig praatje mag je altijd een van ons aanspreken! Vinden we leuk.

Liefs de Feestcommissie '18-'19

Email: feestcommissie@svcura.nl

Feest.jpg

Onze sponsoren