Feestcommissie 2019-2020

Lieve leden en andere geïnteresseerden,

Graag stellen wij ons voor als de feestcommissie van S.V. Cura 2019/2020. Onze commissie bestaat uit 7 verpleegkundigen in spé, die naast het studeren zich bezighouden met het organiseren van borrels en feestjes voor alle lieve leden van S.V. Cura.

Als feestcommissie zijnde organiseren wij elke maand een borrel in ons stamcafé de Doos. Aan deze borrels is vaak een thema inclusief dresscode verbonden. We vinden het dan ook erg leuk om zelf groots uit te pakken met onze outfits en te zien dat anderen dit ook doen. Naast de borrels organiseren we ook een extra feest en als klap op de vuurpijl aan het eind van het studiejaar een kroegentocht. Ook aankomend jaar zullen er veel leuke borrels georganiseerd worden met en zonder thema. Wij kijken hier ontzettend naar uit!

Onze vergaderingen vinden eens in de twee weken plaats. Naast het vergaderen over de borrels en andere serieuze dingen is dit vooral een moment van gezelligheid. Hier delen we graag onze sterke verhalen met elkaar en drinken we hier ook graag een wijntje bij. Het doel van de feestcommissie is om ervoor te zorgen dat elke borrel een groot succes wordt waar alle verpleegkundigen in spé en aanhang van harte welkom zijn. 

Wij hopen jullie dan ook allemaal te zien op de aankomende borrels om er samen met ons een gezellig feestje van te maken! Als je een vraag hebt, een leuk idee hebt of gewoon gezellig een praatje wil maken schroom dan niet om eens van ons aan te spreken.


Liefs de feestcommissie '19/'20

Eeke, Kirsten, Pernille, Joëlle, Nancy, Marijke en Esmee 


Vragen? Stuur ons een mailtje!

image0.jpg

Onze sponsoren