Hallo lieve studiegenoten,

Naast onze studie zijn wij als commissie ook actief binnen deze toffe studievereniging. Wij willen jullie in een korte anekdote informeren over wat wij doen als commissie en tevens welke randzaken daar ook uit voort vloeien.
De introductiecommissie bestaat uit tien vakkundige leden en zijn onderverdeeld in verschillende subcommissies. Dit beslaan de volgende subcommissies: kookcommissie, barcommissie, penningcommissie, programmacommissie en de (vice)voorzitters. Het model dat hieraan hangt is dat elke subcommissie bestaat uit een vice- en voorzitter. Met deze samenstelling zorgen wij net als voorgaande jaren voor een succesvol introductiekamp voor de eerstejaars, en maken zij op een ludieke manier kennis met de opleiding en natuurlijk de studievereniging. Wat onze tak van deze studievereniging interessant maakt is het vergaderen tweemaal in de maand en daarbij nemen wij gezamenlijk besluiten over hoe het introductiekamp er uit gaat zien. Iedereen heeft hierin zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen deze commissie. En als kers op de taart mogen wij onze eigen opgezette introductiekamp ter uitvoering brengen in het begin van volgende studiejaar.
Wij zijn voor dit introductiekamp aan het einde van het 2e semester nog op zoek naar enthousiaste begeleiders voor dit kamp. Dus voel jij je geroepen om mee te draaien in dit legendarische kamp dan worden jullie geacht de facebookpagina van sv. Cura rond dat tijdstip in de gaten te houden.
En vanaf volgend studiejaar is de introductiecommissie weer op zoek naar vijf nieuwe leden!

Liefs,
Introductiecommissie ’18-‘19