Lustrumcommissie 2020-2021

Dag lieve leden,

Wij zijn de lustrumcommissie! Onze commissie bestaat uit vijf commissieleden waaronder twee bestuursleden, je zal ze vast kennen, Yvar Croezen en Sanne Kop en drie actieve leden, Wiebe van Klaarbergen, Eva Koster en Florentien Stapensea.

Aan ons vijf is het de grote eer om het tweede lustrum van S.V. Cura te mogen organiseren. Een lustrum is een periode van vijf jaar of het vieren van het einde van een periode van vijf jaar. Het tweede lustrum betekent dus dat wij de tiende verjaardag van S.V. Cura vieren!

Als commissie zullen wij in april 2021 een lustrumweek organiseren. Een week lang met leuke activiteiten, borrels en een waardig eindfeest! Hoe deze week er precies uit gaat zien en nog belangrijker, wat het thema is zullen wij na de kerstvakantie bekend maken. Ook rondom de lustrumweek zullen wij garant staan voor leuke activiteiten die verbonden zijn met het lustrum en natuurlijk de vereniging zelf!

We hopen dat we tegen de tijd van de lustrumweek niet meer in de pandemie van Covid-19 zitten en dat we alle activiteiten, feesten en borrels kunnen doen zonder restricties. Mocht dit niet zo zijn, niet getreurd, we verzinnen voor alle restricties wat moois en zullen ons zonder uitzondering houden aan de richtlijnen van de overheid.

Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien, tot die tijd, stay safe, en we keep you posted!

Liefs,

De Lustrumcommissie

Sanne, Florentien, Wiebe, Eva en Yvar

PS: het lustrum is verplaatst naar 2022 maar wij zullen een leuke alternatieve lustrumweek organiseren!

lustrum.jpg