Promotiecommissie 2019-2020

Als promotiecommissie heb je veel te maken met contact binnen de studievereniging en voornamelijk met de andere commissies, zoals feest, activiteiten, reis en intro. Wij zorgen ervoor dat alle evenementen die zij plannen gepromoot worden. Zo zorgen wij ervoor met supertoffe posters en leuke posts op social media dat het zo duidelijk mogelijk is wanneer je aanwezig moet zijn. De posters worden door de hele school opgehangen en eens in de zoveel tijd zul je een nieuw evenement voorbij zien komen op Facebook!

Tijdens de maandelijkse activiteiten zijn wij natuurlijk ook aanwezig met een camera om de allerleukst momenten van de studievereniging vast te leggen. Deze heerlijke foto's worden gedeeld met de leden (jullie!) door ze op de site te zetten.

Om dit allemaal te bewerkstelligen vergaderen wij iedere 2 á 3 weken om bij te praten over de aankomende periode (en om af en toe even van het onderwerp af te dwalen). Deze vergaderingen zijn altijd erg gezellig en meestal gaan wij van tevoren ook nog met elkaar eten.

Heb jij leuke/creatieve ideeën of wil jij meer informatie over de promotiecommissie? Schroom niet om ons een mailtje te sturen of ons aan te spreken tijdens één van de vele leuke activiteiten en borrels.

Liefs,​

Promotiecommissie ’19-‘20