Reiscommissie 2019-2020

Hallo, wij zijn de reiscommissie! Deze commissie bestaat uit acht hartstikke enthousiaste leden van Cura uit verschillende leerjaren die zich dit jaar zullen inzetten om de allermooiste studiereis te organiseren tijdens je studententijd!

De reiscommissie organiseert ieder jaar een buitenlandse reis waar zowel leden als niet-leden mee kunnen gaan. De reis kan door heel Europa plaatsvinden maar begint natuurlijk bij de organisatie hiervan. Hier zijn wij dan ook verantwoordelijk voor. De taken verschillende binnen de commissie heel erg, het begint bij de plek uitzoeken waar we heen gaan! Hierna zullen alle andere taken volgen zoals het vervoer, de promotie, het eten, alle activiteiten zowel studio gerelateerd of niet en alles wat verder nog georganiseerd moet worden. Iedereen heeft binnen de commissie andere sterke kanten en het organiseren van de reis kent vele aspecten waarin men zich binnen deze commissie kan ontwikkelen. Afgezien van al het gene wat wij doen om de reis te organiseren zijn wij buiten dat om ook stiekem een hele gezellige commissie, we vergaderen iedere twee weken samen en ga hierbuiten soms nog wat gezelligs doen zoals stappen of een pub quiz.

Ook dit jaar zal de reis natuurlijk weer fantastisch worden, de datum en inschrijf regelingen zullen later bekend gemaakt worden via onze Instagram en de S.V. Cura site. Wij hopen allemaal dat jullie mee gaan op de reis want dit is iets wat je niet wil missen! Heb jij een vraag voor de reiscommissie? Stuur een mailtje!

Met vriendelijke groet,

Tijmen Harink