Word sponsor!

Studievereniging Cura is een vereniging voor hbo-verpleegkunde studenten aan de Hanzehogeschool. Wij zijn een vrij jonge vereniging die is opgericht in 2011. Met ongeveer 600 leden zijn wij een relatief grote studievereniging en zijn nog steeds aan het groeien. Wij organiseren zowel studie- als niet studiegerelateerde activiteiten, hierbij is onder anderen te denken aan symposia en borrels. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de steun van onze sponsoren. Wij zijn dan ook altijd opzoek naar sponsoren!

Wat bieden wij?

- Promotieberichten plaatsen op onze Facebookpagina (rond de 1100 volgers);
- Vacatures plaatsen op onze website;
- Op de banner van onze website;
- Bericht in onze nieuwsbrief die we vier keer per jaar versturen naar onze leden;
- Beschrijving van de organisatie of bedrijf op onze website;
- De mogelijkheid hoofdsponsor te worden van studievereniging Cura;
- De mogelijkheid hoofdsponsor te worden van een activiteit (hierbij komt het logo op de poster en op Facebook);
- De mogelijkheid aanwezig te zijn bij onze beroepenmarkt;
- De mogelijkheid op de ''uitgelicht'' pagina van onze Linkedin pagina te komen;
‚Äč- Samen kunnen we ook leuke acties bedenken!

Voor meer informatie of eventuele samenwerking

Lisa Cleophas - Extern coördinator

extern@svcura.nl