Almanakcommissie

Hallo lieve allemaaaall! 


Bij deze willen we jullie kennis laten maken met de Almanakcommissie van het aankomende jaar. Deze super gezellige commissie wordt dit jaar gevormd door 5 mega leuke meiden namelijk, Ilse, Lodi, Lisanne, Iris en Floor.

Onze voorzitter is Ilse aka Pils. Zij houdt samen met Lodi aka Looo de feutjes in bedwang. Pils en Looo zitten nu voor hun 2de jaar in de almanak. Dan hebben we de sexytaris Lisanne aka vetzakje zij doet deze commissie voor het eerst. Ook Iris aka ierepier is nieuw in deze commissie en heeft de taak als pennie gekregen. Dan hebben we nog Floor aka Floortje niet te vergeten, zij is de ultieme sfeermaker van de commissie. 

In dit commissie jaar zullen wij wekelijks samen wijnen. Om de week gaan we dan ook nog even vergaderen en gaan we een mooie almanak in elkaar zetten. Hierin gaan wij de mooie hoogtepunten van het aankomende jaar bij Cura verwerken. Ook gaan we elke commissie af om even een kijkje te nemen hoe het daar aan toe gaat. Dit zullen we uiteraard ook verwerken in de almanak, dus pas op want wij sparen niemand;). Wij kijken enorm uit naar dit leuke jaar en gaan er wat gezelligs van!


Mocht je nog leuke tips of ideeën hebben voor de almanak van aankomend jaar, mail ze naar almanakcommissiesvcura@gmail.com


Kusjes,

De almanakciee

almanak.jpg

Almanakcommissie 2022-2023

Ilse Wielens (2019) Voorzitter
Lodi Feiken (2019) Vice-voorzitter
Lisanne van der Veen (2021) Secretaris
Iris Mellema (2022) Penningmeester
Floor Hanne Rebel (2022) Actieve leden commissie

Onze samenwerkingspartners