Commissie

Lieve leden en geïnteresseerden,

Graag stellen we ons voor als de feestcommissie 2023-2024! Onze leuke commissie bestaat uit 7 toekomstige verpleegkundigen. Naast het drukke studie leven houden we ons bezig met het organiseren van de leukste borrels en feesten voor alle lieve leden van S.V. Cura!

Als feestcommissie organiseren wij elke maand een geweldige borrel in onze stamkroeg De Doos. Elke borrel heeft een uniek thema met een dresscode. We vinden het leuk om de leden van de vereniging bij elkaar te brengen en ze uit te dagen om leuk verkleed te gaan.

Een keer per week vergaderen wij met elkaar over de komende borrels. Hiernaast pakken wij dit moment ook om gezellig samen te eten, borrelen,  kletsen en uit te gaan. Samen proberen wij de beste borrels neer te zetten om alle verpleegkundigen in opleiding samen te brengen en elkaar te leren kennen. Hiernaast is het ook een moment om te genieten van het leuke studentenleven in tenslotte de leukste studentenstad van Nederland: Groningen!

Jullie zijn dan ook zeer welkom en wij hopen jullie te ontmoeten op een van onze borrels in De Doos! Samen maken we er een leuke tijd van. Heb jij een vraag, een leuk idee voor een borrel of zin in een leuk praatje wees dan niet bang om ons aan te spreken!

Tot snel!

Liefs de Feestcommissie xx


feest.png

Feestcommissie 2023-2024

Jamy Verboom (2022) Voorzitter
Ermira Sinanaj (2022) Penningmeester
Meltem Arslan (2022) Actieve leden commissie
Femke Jansma (2021) Algemeen lid
Sacha Flapper (2021) Algemeen lid
Mariëtte Hazenberg (2022) Algemeen lid
Jessie Blom (2022) Algemeen lid

Onze samenwerkingspartners