Feestcommissie

 Lieve leden en geïnteresseerden,

 

Graag stellen we ons voor als de feestcommissie 2022-2023! Onze leuke commissie bestaat uit 6 toekomstige verpleegkundigen. Naast het drukke studie leven houden we ons bezig met het organiseren van de leukste borrels voor alle lieve leden van S.V. Cura!!

 

Als feestcommissie organiseren wij elke maand een geweldige borrel in onze stamkroeg de Tapperij. Elke borrel heeft een uniek thema met een dresscode. We vinden het leuk om de leden van de vereniging bij elkaar te brengen en ze uit te dagen om leuk verkleed te gaan. 


Een keer per week vergaderen wij met elkaar over de komende borrels. Hiernaast pakken wij dit moment ook om gezellig samen te eten, kletsen en uit te gaan. Samen proberen wij de beste borrels neer te zetten om alle verpleegkundigen in opleiding samen te brengen en elkaar te leren kennen. Hiernaast is het ook een moment om te genieten van het leuke studentenleven.

 

Jullie zijn dan ook zeer welkom en wij hopen jullie te ontmoeten op een van onze borrels in de Tapperij! Samen maken we er een leuke tijd van. Heb jij een vraag, een leuk idee voor een borrel of zin in een leuk praatje wees dan niet bang om ons aan te spreken!

 

Tot snel!

Liefs de Feestcommissie xx


Rianne, Milou, Femke J, Jamy, Sacha en Femke W.

Feest.jpg

Feestcommissie 2022-2023

Roelina Marianne Willemen (2020) Voorzitter, secretaris
Sacha Flapper (2021) Penningmeester
Jamy Verboom (2022) Actieve leden commissie
Femke Wierda (2019) Algemeen Lid
Femke Jansma (2021) Algemeen Lid

Onze samenwerkingspartners