Word lid/donateur!

• 3 Download incasso-machtiging
  • 4 Betaling
  • 5 Klaar!

S.V. Cura is de studievereniging van de opleiding Verpleegkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. S.V. Cura is in 2011 in het leven geroepen vóór en door studenten van de opleiding Verpleegkunde S.V. Cura biedt studenten een actieve, leerzame en vooral een onvergetelijke tijd naast de studie.‚Äč

S.V. Cura en haar commissies organiseren het hele jaar door zowel studie gerelateerde als niet-studie gerelateerde activiteiten voor al haar leden. Zo organiseren we elke eerste donderdag van de maand een borrel in onze stamkroeg De Doos. Verder organiseren we gastcolleges, BLS-trainingen maar ook buitenlandse reizen, een introductiekamp en overige activiteiten zoals paintbal.

Verder heb je de mogelijkheid om je actief in te zetten voor de vereniging door deel te nemen aan een commissie of bestuur.

Om aan al deze activiteiten deel te nemen is het nodig dat je lid bent van S.V. Cura. Voor maar €15 per jaar kan je hieronder lid worden van S.V. Cura en deel nemen aan al onze activiteiten en profiteren van kortingen.

Voor vragen kan je altijd langs komen op ons kantoor of mailen naar bestuur@svcura.nl.

Lidmaatschapstype