GGZ Drenthe

​​​​​​​GGZ Drenthe

 
Heb jij al eens nagedacht over het werken in de geestelijke gezondheidszorg? Misschien is werken bij GGZ Drenthe wel iets voor jou. GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. 


Werken 
Als hbo-verpleegkundige heb jij een belangrijke spilfunctie binnen onze uitdagende organisatie die voortdurend in beweging is. Voor een actueel overzicht van onze vacatures verwijzen we je graag naar onze vacaturepagina


Stage 
GGZ Drenthe biedt tal van mogelijkheden om stage te lopen. Op verschillende afdelingen en locaties. Ook als hbo-verpleegkundige kun je bij ons terecht om stage te komen lopen. Meer weten over stages bij GGZ Drenthe? Dan kun je contact opnemen met onze stagecoördinator Janneke Dilling via 06 – 21 85 53 63. 


Traineeship 
Ben jij op dit moment bezig met de laatste loodjes van je studie hbo-verpleegkunde? Of heb je al enige ervaring en wil jij je verder ontwikkelen binnen de psychiatrie van GGZ Drenthe? Dan is het traineeship hbo-verpleegkundige een uitgelezen kans!


Tijdens het traineeship werk je gedurende een periode van twee jaar tijd op verschillende afdelingen binnen GGZ Drenthe. Daarbij word je gekoppeld aan een persoonlijke buddy én bieden we jou naast je werkzaamheden een leerprogramma aan. Houd onze vacaturesite goed in de gaten om te zien wanneer er weer plek is voor nieuwe trainees of neem contact op met onze adviseurs mobiliteit: Gerda Jansen en Jacqueline Weenink via: mobiliteit@ggzdrenthe.nl.


Open Huis 
Wil je graag op een laagdrempelige manier kennismaken met GGZ Drenthe? We organiseren elke maand op een andere afdeling of locatie een Open Huis om jou een beeld te geven van de afdeling, de locatie en de cultuur. Je bent van harte welkom!  

De komende maanden en volgend jaar zetten wij de deur voor je open bij:  


  • Maart: Forensische Psychiatrie, afdeling de Boeg
  • April: Duurzaam Verblijf
  • Mei: Centrum Voor Verstandelijke Beperking en Psychiatrie
  • Juni: Forensische Psychiatrie
  • September: Ouderenpsychiatrie
  • Oktober: Locatie Emmen
  • November: Acute Psychiatrie


Bekijk voor meer informatie de website van het open huis of neem contact op met onze consulent werving en selectie Lucinda de Boer, consulent werving en selectie via 06 - 83 22 67 41 en werving@ggzdrenthe.nl 


Mogelijkheden 
Wil je graag op de hoogte blijven van onze vacatures en evenementen? Meld je dan via deze link aan voor onze job-alert en blijf op de hoogte. Staat je droombaan er op dit moment niet tussen? Dan nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen. Daarnaast staan we altijd open voor oriënterende gesprekken. Neem hiervoor contact op met Lucinda de Boer, consulent werving en selectie via 06 - 83 22 67 41 of lucinda.deboer@ggzdrenhte.nl  


2e6e6b02d00441fabd90c861fa9d1a31.png

Onze samenwerkingspartners