Logo.jpg

Werken bij GGZ Drenthe
Heb jij al eens nagedacht over het werken in de geestelijke gezondheidszorg? Denk dan eens aan het werken bij GGZ Drenthe. GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Als hbo-verpleegkundige heb jij een belangrijke spilfunctie binnen onze uitdagende organisatie die voortdurend in beweging is.

Stages
GGZ Drenthe biedt tal van mogelijkheden om stage te lopen. Op verschillende afdelingen en locaties. Ook als hbo-verpleegkundige kun je bij ons terecht om stage te komen lopen. Meer weten over stages bij GGZ Drenthe? Dan kun je contact opnemen met onze stagecoördinator Janneke Dilling via 06 – 21 85 53 63.

Traineeship
Ben jij op dit moment bezig met de laatste loodjes van je studie hbo-verpleegkunde? Of heb je al enige ervaring en wil jij je verder ontwikkelen binnen de psychiatrie van GGZ Drenthe? Dan is het traineeship hbo-verpleegkundige een uitgelezen kans. Twee keer per jaar start de werving voor het traineeship. Tijdens het traineeship werk je gedurende een periode van twee jaar tijd op verschillende afdelingen binnen GGZ Drenthe. Daarbij word je gekoppeld aan een persoonlijke buddy én bieden we jou naast je werkzaamheden een leerprogramma aan. Houd onze vacaturesite goed in de gaten om te zien wanneer er weer plek is voor nieuwe trainees: https://ggzdrenthe.nl/vacatures.

Mogelijkheden voor jou?
Interesse in het stage lopen bij GGZ Drenthe of het volgen van het traineeship? Of heb je andere vragen over het werken bij GGZ Drenthe? Via deze link is het mogelijk een open sollicitatie in te sturen. Wij staan altijd open voor oriënterende gesprekken. Onze actuele vacatures voor hbo-verpleegkundigen vind je hier: https://ggzdrenthe.nl/vacatures.