Lentis

​​​​​​​Lentis

Werken bij Lentis, dat moet je doen!

Bij Lentis start je als verpleegkundige goed aan je carrière. Je werkt bij ons in een innovatieve omgeving met de allerbesten. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidzorg, ouderenzorg en forensische geestelijke gezondheidszorg. Waar jouw ambities als verpleegkundige ook liggen, wij hebben volop kansen die aan die ambities kunnen bijdragen. Wij bieden namelijk nagenoeg alle facetten van geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg aan, van kinderen tot aan ouderen. Met ruim 4.000 medewerkers zijn wij tevens één van de grootste werkgevers van Noord-Nederland.

Werkervaring opdoen​​​​​​​
Of je nog studeert of je studie (bijna) hebt afgerond. Bij Lentis zijn er altijd mogelijkheden om als verpleegkundige aan het werk te gaan. Wij hebben regelmatig leuke vacatures waarmee je tijdens je studie al werkervaring op kunt doen.

Heb je naast je studie niet altijd tijd om te werken, maar wil je toch werkervaring op doen? Tijdens de zomervakantie zijn wij altijd op zoek naar vakantiekrachten. Een mooie manier om goed te verdienen en werkervaring op te doen in je vakgebied. Lees meer over het werken als vakantiekracht bij Lentis op onze website: https://www.werkenbijlentis.nl/vakantiekracht/.

Vacatures
Ben je op zoek naar een parttime functie naast je studie, of een baan voor als je klaar bent met je studie? Bekijk dan onze vacatures op: https://www.werkenbijlentis.nl/vacatures/. Je kunt ook een reminder instellen zodat je altijd op de hoogte blijft van onze nieuwste verpleegkundige vacatures.

lentis.png

Onze samenwerkingspartners