TSN zorg

​TSN 

Over TSN

Bij TSN staat de zorg centraal. Wij geloven dat ieder mens recht heeft op een zo lang mogelijk liefdevol en waardevol leven, waarin men zo lang mogelijk zelfstandig kan leven in de vertrouwde thuisomgeving. Indien dat echt niet meer mogelijk blijkt, bieden wij een vervangend warm thuis. Onze oprechte overtuiging is dat ieder mens uniek is. Wij streven naar het realiseren van duurzame en betaalbare zorg, passend voor elk individu.

Er worden verschillende diensten en producten aangeboden bij TSN. TSN heeft drie woonzorgcentra in de regio Groningen (Mercator, Ebbingepoort en Voor Anker). Ook heeft TSN een Zorgcentrale in Zoetermeer. Binnen onze Zorgcentrale bieden wij personenalarmering en de ledenservice. Met een druk op de knop heeft de cliënt door middel van personenalarmering direct contact met een van onze medewerkers en wordt er passende actie ondernomen. Onze cliënten kunnen lid worden van de TSN Ledenservice. Wij hebben thuiszorgwinkels in de gemeenten Groningen, Leek en Stadskanaal waar onze cliënten hulpmiddelen of verpleegartikelen kunnen lenen, huren of kopen.

TSN kent naast de woonzorglocaties en de Zorgcentrale ongeveer 85 professionele wijkteams. Onze teams zitten in de regio’s Groningen, Drenthe en Twente. Met behulp van het Technologisch Team (TT) leveren wij ook complexe verpleegtechnische zorg. Hier kan er gedacht worden aan wondzorg en sondevoeding. Tevens bieden wij gespecialiseerde verpleegkundige zorg, zoals dementiezorg, zorg bij de ziekte van Parkinson, nazorg bij een beroerte en palliatieve zorg.

TSN levert in Groningen ook zorg in de nacht: door middel van nachtzorg op route zorgen wij ervoor dat de cliënten 24 uur per dag voorzien van passende zorg. 

Onze zorgprofessionals opereren met behulp van digitale apparaten en hulpmiddelen, zoals tablets en een online cliëntenportaal. In totaal werken er circa 1800 unieke collega’s bij TSN.  

Wat het werken uniek maakt bij TSN? Onze medewerkers! Het zijn professionals met passie voor hun vak, die zich elke dag weer namens TSN inzetten voor onze cliënten. Bij TSN willen wij niet alleen zorgen voor de cliënt, maar ook onze medewerkers. Om deze reden investeren wij in opleidingen van onze werknemers en hebben aandacht voor vitaliteit en werkplezier.

Lijkt het je leuk om te werken in onze unieke organisatie? Klik dan snel op www.werkenbijtsn.nl voor onze vacatures. Volg ons ook op Social Media om op de hoogte te blijven van onze vacatures, activiteiten en evenementen.
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/TSNThuiszorg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tsn-thuiszorg/
Instagram: https://www.instagram.com/tsn_verzorging_verpleging

TSN2023_FC_C.jpg

Onze samenwerkingspartners